K.P.J. Liempde voor jeugd door jeugd!

De volgende activiteiten komen er aan.

Hier vind je al de data over de sportavonden maandactiviteiten en de mannen en vrouwen avonden. Naar agenda

Je kunt lid worden van de K.P.J. als je 11 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 16 dan word je Aspirant. Ben je ouder dan 16 dan ben je geen Lees meer...

Wat is K.P.J.Liempde

K.P.J. Liempde is een sport en spel vereniging, voor iedereen vanaf 11 jaar. Bij K.P.J. staat de gezelligheid voorop, en niet een sportieve prestatie je komt er tenslotte voor je eigen plezier.

K.P.J. Liempde heeft twee verschillende groepen namelijk de Aspiranten(11 tot 16 jaar) en de KPJ’ers(16+). Voor beide groepen worden er diverse activiteiten georganiseerd. De sportavonden vinden plaats in het Pius X te Liempde.

Voor de aspiranten is het vrijdagavond KPJ van 19:00 tot 20:00. We doen allerlei sporten en spelen, zoals trefbal, slagbal, voetbal, enz.

De KPJ’ers vermaken zichzelf van 20:00 tot 21:00 met een potje zaalvoetbal.

Naast de reguliere avonden hebben we ook een maandelijkse activiteit. Dit zijn activiteiten die buiten de sportzaal plaatsvinden. Denk hierbij aan zwemmen, kanoën, kamp, etc.

De activiteiten zijn veelal gescheiden per groep, zodat de activiteit goed bij de belevingswereld van de leden past.

Naast dit uitgebreide scala aan activiteiten is K.P.J. Liempde ook actief te vinden bij evenementen zoals de Boeremèrt (kinderspelen) en de jaarlijkse kerstmarkt.

Al met al een hele leuke gezellige vereniging geschikt voor iedereen vanaf 11jaar. Lijkt het je wat komt dan vrijblijvend een avond meedoen.